TAIDELAINAAMO

Taiteilijan työhuone ja taidelainaamo

Työhuoneellani sijaitsee Helsingin Arabiassa osoitteessa Hämeentie 155.

Työhuoneella on nähtävillä öljymaalauksia sekä puupiirroksia ja metalligrafiikkaa. Nämä kotisivuni toimivat verkkogalleriana, ja työhuoneeni toimii tarpeen vaatiessa esittelytilana.

Teos ovat lunastettavissa taidelainaamoperiaatteella, eli kuukausittaisella kuluttomalla ja korottomalla osamaksulla, jonka määrä riippuu teoksen hinnasta. En varsinaisesti lainaa teoksia. Katso HINNOITTELUTIETOJA täältä.

Vierailut

Työhuoneella on vuosittain avoimet ovet, mutta teoksiin voi tulla tutustumaan myös muulloin. –  Sovi vierailu ehdottomasti etukäteen, yhteystiedot täällä.

Osamaksu ja kertamaksu

Teoksia osamaksulla ostettaessa asiakkaan kanssa tehdään yhdessä asiakkaalle sopiva maksusuunnitelma, jossa voidaan käyttää ohjeena edelä mainittua hinnoittelutaulukkoa.

Teoksen voi halutessaan maksaa kerralla. Työhuoneellani ei kuitenkaan käsitellä rahaa, vaan kaupasta tehdään kauppakirja ja lasku lähetetään asiakkaalle kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen.

Sovitus kotona

Teoksen saa tarvittaessa kotiin sovitettavaksi. Tällöin tehdään lainaussopimus, jossa määritellään asiakkaan vastuut mahdollisen vahingon sattuessa.

Tilausteokset

Suurin osa näillä sivuilla esitellyistä teoksista on jo löytänyt uuden kodin. Mutta ei hätää. Jos haluamasi teos on jo myyty, on mahdollista neuvotella tilausteoksesta. En tee aikaisemmista teoksistani toisintoja tai kopioita, mutta voin soveltaa jotain aikaisempaa aihetta uudella tavalla.

Ota yhteyttä, tervetuloa tutustumaan!

Myynti-/lainausehdot:

– asiakas vastaa kuljetuskuluista.

– asiakas vastaa vakuuttamisesta tai vahingon sattuessa korvaa teoksen sen täydestä hinnasta.

GRAFIIKAN MYYNTI

Grafiikanvedoksia ja puupiirroksia on mahdollista tilata tulematta paikan päälle – vaikka se onkin suotavaa. Teokset postitetaan tukipahvien välissä, ilman kehyksiä, joten ostaja saa kehystyttää ne itse. Postituskulut lisätään hintaan. – Huom: Kuvien mitat ovat suuntaa antavia!

Katso kuvia: Metalligrafiikka-vedokset ja Puupiirrosvedokset. Katso grafiikan HINNOITTELUTIETOJA täältä.

Kysy lisätietoja:
* Vaadittu tieto